Wednesday, August 7, 2013

Sebzeli Tavuk Haşlama





Çok çabuk yapılan ve lezzetli bir tencere yemeğini sizlerle paylaşmak istedim.

Bu yemeği yapalı epey zaman , yayınlamak ise bugüne kısmet oldu.

Malzemeler;

- 1 adet tavukgöğsü ( irice doğranacak )

- 2 adet orta boy patates ( irice doğranacak )

- 2 adet orta boy havuç ( irice doğranacak )

- 2 adet yeşil sivri biber ( irice doğranacak )

- 1 adet domates ( kabukları çıkartılıp doğranacak )

- 1 çorba kaşığı domates püresi

- İstenildiği kadar tuz ve karabiber

- Süslemek için, nane ve dereotu

Tüm malzemelerimizi düdüklü tenceremize çiğden koyup 1 su bardağı kadar da su ilave edip yaklaşık 10–15 dakika pişirip servise hazır duruma getiriyoruz.

Sağlıcakla kalın.



No comments:

Post a Comment