- Home
- Tarifal2
- Tarifal3
- Tarifal4
- Tarifal5
- Tarifal6
- Bedava Tur
- Tarifal8
- Tarifal9
- Tarifal10
Tarif Al
Translate

Bu Blogda Ara
Yükleniyor...

Meta
- Anasayfa
- Balık Yemekleri
- Diyet Tarifleri
- Dolma Tarifleri
- Dondurma Tarifleri
- Et Yemekleri
- Hamur İşleri
- Havadan Sudan
- İçecek Tarifleri
- Kebap Tarifleri
- Köfte Tarifleri
- Makarna Tarifleri
- Meze Tarifleri
- Osmanlı Yemekleri
- Pasta Tarifleri
- Pilav Tarifleri
- Pizza Tarifleri
- Reçel Tarifleri
- Salata Tarifleri
- Sebze Yemekleri
- Sitemizden Haberler
- Sos Tarifleri
- Tatlı Tarifleri
- Tavuk Yemekleri
- Turşu Tarifleri
- Videolu Tarifler
- Yahni Tarifleri
- Yumurta Yemekleri
- Yöresel Tarifler
- Zeytinyağlı Yemekler
- Çorba Tarifleri
- Çoçuklar İçin

Yumurtalı Sebze Tarifi
Author: LUGAS // Category: sebze, tarif, yumurtaYumurtalı Sebze Tarifi

Yumurtayla sebze nin birleştiği çok güzel bir tarif umarım beğernisiziniz denendi onaylandı. Afiyet olsun.
Malzemeler
300 gr patates
2- 3 adet soğan
20 gr margarin
1 yemek kaşığı köri
300 gr bezelye
6 adet yumurta
1- 2 yemek kaşığı nişasta
Acı kırmızı biber
Tuz
Hazırlanışı
Patatesler soyulup tuzlu suda haşlanır. Soğanlar soyulup ince ince kıyılır. Soğanlar yağda pembeleşene kadar kavrulur. Bezelyeler ilave edilerek 1 su bardağı su ile 5 dakika kısık ateşte kaynatılır.
Yumurtalar 6 dakika haşlanır. Haşlandıktan sonra soyularak altı dilime ayrılır (boyuna) Patatesler rendelenerek servis tabağına koyulur.
Bezelye ve soğanın içine nişasta ilave edilir ve koyulaşana kadar kısık ateşte karıştırılarak pişirilir.
Tuz ve acı kırmızı biber ilave edilerek iyice karıştırılır. Hazırlanan sos patateslerin ortasına gelecek şekilde üzerine dökülür. Ardından dilimlenmiş yumurtalarla üzeri süslenir.
No comments:
Post a Comment