
Malzemeler:
- Tavuk baget
- Patates
- Havuç
- Kuru soğan
- 1 paket Maggi Soğanlı Sarımsaklı Çeşni
- Pul biber,sıvı yağ

Yapılışı:
- Patatesleri soyun elma dilimi hazırlayın.
- Havuçların kabuklarını soyun irice doğrayın.
- Kuru soğanları da ortadan ikiye bölün.
- Tavuk bagetler ile birlikte derin bir kaba alın.
- Maggi soğanlı sarımsaklı çeşni,sıvı yağ ve pul biber ekleyin.
- Karışımı birbirine yedirin.
- Fırın poşetine doldurun.
- Ağzını kapatın ve iğne ile delikler açın.
- Fırında pişirin.Fırından çıkarmadan 5 dk daha poşeti açarak üzerinin kızarmasını sağlayın.
- Dilerseniz başka sebzeler de ekleyebilirsiniz.Baharat ilavesi de yapabilirsiniz.

No comments:
Post a Comment