Sunday, September 1, 2013

Sebzeli Palamut Tarifi






  • Home

  • Tarifal2

  • Tarifal3

  • Tarifal4

  • Tarifal5

  • Tarifal6

  • Bedava Tur

  • Tarifal8

  • Tarifal9

  • Tarifal10





Tarif Al








Translate

sebzeli palamut tarifi 1






Bu Blogda Ara



Yükleniyor...
sebzeli palamut tarifi 1







Meta




  • Anasayfa

  • Balık Yemekleri

  • Diyet Tarifleri

  • Dolma Tarifleri

  • Dondurma Tarifleri

  • Et Yemekleri

  • Hamur İşleri

  • Havadan Sudan

  • İçecek Tarifleri

  • Kebap Tarifleri

  • Köfte Tarifleri

  • Makarna Tarifleri

  • Meze Tarifleri

  • Osmanlı Yemekleri

  • Pasta Tarifleri

  • Pilav Tarifleri

  • Pizza Tarifleri

  • Reçel Tarifleri

  • Salata Tarifleri

  • Sebze Yemekleri

  • Sitemizden Haberler

  • Sos Tarifleri

  • Tatlı Tarifleri

  • Tavuk Yemekleri

  • Turşu Tarifleri

  • Videolu Tarifler

  • Yahni Tarifleri

  • Yumurta Yemekleri

  • Yöresel Tarifler

  • Zeytinyağlı Yemekler

  • Çorba Tarifleri

  • Çoçuklar İçin

sebzeli palamut tarifi 1










Sebzeli Palamut Tarifi

Author: LUGAS // Category: diger, Sebzeli Palamut Tarifi haberi, Sebzeli Palamut Tarifi resimleri, Sebzeli Palamut Tarifi videoları, tarif, tarif al, tarifal


..................................................................................................................................... tarifal.blogspot.com sitesinden yine muhtesem bir tarif en sevdiğiniz en pratik ve en güvenilir tarifleri vermeye ve yayınlamaya devam edeceğiz şimdiden afiyet olsun












Sebzeli Palamut Tarifi


Malzemeler:

2 orta boy palamut

1 su bardağı sıvı yağ

2 adet patates

1 adet domates

1 adet kuru soğan

8 sap maydanoz (ince kıyılmış)

2 dilim limon

Hazırlanışı:

Palamutları temizleyip takoz biçiminde dilimleyiniz. Geniş bir tavada kızdırdığınız sıvı yağda hafifçe renk alana kadar kızartınız.Yağını süzüp ayrı bir yere çıkarınız. Patatesleri soyup incecik halka biçiminde dilimleyiniz.Bakır hamsi tavasına veya kaim tabanlı geniş bir tavaya yarısını diziniz Üstüne kızarmış balık dilimlerini yerleştiriniz. Onun üzerini de patatesle örtünüz.Ara sıra malzemelerin üzerine tuz serpiniz.

Domates ve soğanı da ince halka biçiminde dilimleyiniz. Tavadaki malzemenin üzerine önce domates, sonra soğan dilimlerini diziniz.Tekrar tuz serpiniz. Limon dilimlerini yerleştirin, maydanozu serpiştiriniz.1 çay bardağı su ilave edip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişmeye bırakınız. Suyunu çektikçe azar azar sıcak su katabilirsiniz. Patates yumuşayınca ateşten alınız.





No comments:

Post a Comment