Izgarada pişirilmiş lezzetler artık garnitür olmaktan çıkıyor...Sofraların ana ikramlarından biri olarak sunabileceginiz bu keyıfli yemekle sağlıklı günler sizi bekliyor..
MALZEMELER
8 tane yeşil biber
10 tane havuç
8 tane patlıcan
1,5 kilo kabak
8 tane kırmızı biber
5 tane domates
5 diş sarımsak
1yemek kaşığı elma sirkesi
5 yemek kaşıgı zeytinyağı
2 çay kaşığı tuz
biraz karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
YAPILIŞI:
- Sebzelerimizi uzunlamasına dogruyoruz.
- Hafifce yaglayıp ızgarada pişiriyoruz
- Yuvarlak kek kalıbına en altan biberlerden başlayıp sırayla bütün sebzeler bitene kadar sırayla diziyoruz.
- Domateslerimizi rendeleyip 2 kaşık zeyinyağı,tuz,.karabiber.,elma sirkesi ve pul biberimizle sos haline getiriyoruz.
- Sebze pastamızı tabağımıza ters çevirip sosumuzu üstüne döküyoruz
Afiyet olsun!
Sevgiler..
No comments:
Post a Comment