Sunday, September 1, 2013

Fırında Sebzeli Bonfile Tarifi






  • Home

  • Tarifal2

  • Tarifal3

  • Tarifal4

  • Tarifal5

  • Tarifal6

  • Bedava Tur

  • Tarifal8

  • Tarifal9

  • Tarifal10





Tarif Al








Translate

firinda sebzeli bonfile tarifi 1






Bu Blogda Ara



Yükleniyor...
firinda sebzeli bonfile tarifi 1







Meta




  • Anasayfa

  • Balık Yemekleri

  • Diyet Tarifleri

  • Dolma Tarifleri

  • Dondurma Tarifleri

  • Et Yemekleri

  • Hamur İşleri

  • Havadan Sudan

  • İçecek Tarifleri

  • Kebap Tarifleri

  • Köfte Tarifleri

  • Makarna Tarifleri

  • Meze Tarifleri

  • Osmanlı Yemekleri

  • Pasta Tarifleri

  • Pilav Tarifleri

  • Pizza Tarifleri

  • Reçel Tarifleri

  • Salata Tarifleri

  • Sebze Yemekleri

  • Sitemizden Haberler

  • Sos Tarifleri

  • Tatlı Tarifleri

  • Tavuk Yemekleri

  • Turşu Tarifleri

  • Videolu Tarifler

  • Yahni Tarifleri

  • Yumurta Yemekleri

  • Yöresel Tarifler

  • Zeytinyağlı Yemekler

  • Çorba Tarifleri

  • Çoçuklar İçin

firinda sebzeli bonfile tarifi 1










Fırında Sebzeli Bonfile Tarifi

Author: LUGAS // Category: diger, tarif, tarif al, tarifal


.............................................................................................................................Tarif Al tarifal.blogspot.com sitesinden yine muhtesem bir yemek tarif en sevdiğiniz en pratik ve en güvenilir tarifleri vermeye ve yayınlamaya devam edeceğiz şimdiden afiyet olsun................

FIRINDA SEBZELİ BONFİLE

MALZEMELER

1 kg. bütün bonfile

1 orta boy sogan (ince kiyilmis)

100 gr. pirasa (ince uzun kiyilmis)

3 dis sarmisak (dövülmüs)

3 dis sarmisak (bütün)

6-7 iri boy mantar, dilimlenmis (200 gr.)

100 gr. tatli kirmizibiber veya közlenmis kirmizibiber

2 çorba kasigi soya sosu

1 çorba kasigi biberiye

1 çay kasigi kurutulmus adaçayi

4 çorba kasigi zeytinyagi

YAPILIŞI

Temizlenmis bütün bonfileyi ortasindan uzunlamasina keserek ikiye ayirin

ve içini açin. Bonfilenin disina ve iç yüzüne 2 çorba kasigi zeytinyagini

firçayla iyice sürerek yedirin. Bonfilenin açtiginiz iç kisimlarina yarim çorba

kasigi biberiye ve 1 çay kasigi adaçayini yayarak serpin. 3 dis sarmisagi

bonfilenin degisik yerlerine saplayin. Bonfileyi bu halde buzdolabinda 1

saat bekletin. Sogan, dövülmüs sarmisak, kirmizi dolmalik biber, pirasa ve

mantari, 2 çorba kasigi zeytinyagi ile sogan ve pirasa iyice ölene kadar

sote edin. Soya sosu, tuz ve karabiberi de katarak 2 dk. daha sote edin.

Bu karisimi bonfilenin içine koyun. Bonfilenin açilan 2 ucunu üst üste

kapatin ve kürdanlarla tutturun. Önceden 175 öb0C`de isittiginiz firinda 45

dk. kadar pisirin. Pismis bonfileyi kürdanlarini çikartip, dilimleyerek servis

yapin.

 






No comments:

Post a Comment